Projekti i Start Up-eve

Përmes projektit të Start Up-eve zbatuar nga Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA), kete vit u mbështetën 27 gra rome duke u punësuar dhe të gjenerojnë të ardhura të qëndrueshme. Këto gra janë simboli i përpjekjeve...

Rrugëtimi ynë i përbashkët për ndryshim

Në këtë rrugëtim të përbashkët për ndryshim ne përqendrohemi në emancipimin, në fuqizimin e grave dhe vajzave rome për t’i thënë JO dhunës dhe për të raportuar të gjitha rastet e dhunës në familje. Falë...

Aktiviteti “Punësimi në Shqipëri dhe Sfidat e Diskriminimit” në Biblotekën “Musine Kokalari”

  Qendra për të Drejtat në Punë, CLR dhe Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri, IRCA mbajten sot Sesionin e Edukimit Qytetar me temë: “Punësimi në Shqipëri dhe Sfidat e Diskriminimit” në ambjentet e Biblotekës “Musine...

Plani i Emergjencës NISHTULLA

Plani-i-Emergjences-NISHTULLA-7Download

Dhuro Tani