Home Uncategorized Olsi Lelaj , Ervin Kaciu – Grimca Etnografike

Olsi Lelaj , Ervin Kaciu – Grimca Etnografike

Grimca etnografike nga kultura dhe historia e komunitetit Rom nepermjet rrefimeve personale te antareve te komunitetit.

Category:

Additional information

Viti Botimit

2014

Numri i Faqeve

62

Sasia

1

ISBN

Nuk ka

Shtepia Botuese

Soros