Home Uncategorized Soros – Census 2014 Banesat dhe popullatat Rome ne shqiperi

Soros – Census 2014 Banesat dhe popullatat Rome ne shqiperi

Censusi per banesat dhe popullata Rome ne shqiperi.

Category:

Additional information

Viti Botimit

2014

Numri i Faqeve

32

Sasia

3

ISBN

Nuk ka

Shtepia Botuese

Soros