Home News

News

The activity “Employment in Albania and the Challenges of Discrimination” in the “Musine Kokalari”...

  The Center for Rights at Work (CLR) and the Institute of Roma Culture in Albania (IRCA) held today the Civic Education Session on the topic: "Employment in Albania and the Challenges of Discrimination" in the...

Thirrje për mësues me kohë të pjesshme për aftësim bazë të gjuhës Shqipe

Terma Reference Projekti Qëllimi jemi Ne – Gratë Rome të Fuqizuara   Pozicioni Mësues për ofrimin e kurseve  të shkrimit dhe leximit në gjuhën shqipe.   Periudha kohore 8 muaj Bashkia Tiranë, Fier, Shkodër, Divjake(Grabian) dhe Durrës   Informacion i Përgjithshëm IRCA – INSTITUTI I KULTURËS ROME NË SHQIPËRI                  ...

CALL FOR CONSULTANCY SERVICE ON DEVELOPING A TAILORED CURRICULUM ON ADULT EDUCATION

Date of publication : 02 June 2021 Project The goal is us - Roma Women empowered Position Local Expert Time period 5 working days during June 2021 Application deadline June 10, 2021 Estimated start date As soon as possible  General information Established in 2011, The Institute for Romani...

THIRRJE PËR EKSPERT

Për Hartimin e Planeve të Biznesit për 20 përfitues dhe njohës i mirë i rregullave për start-up dhe profesionistët e pavarur.     Ref : __21/22___                       ...