Festat e fundvitit me fëmijët!

Festat e fundvitit priten me padurim nga fëmijët 🎄🙋‍♀️🙋‍♂️! Prandaj, me këtë rast, Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) organizoi një organizoi një aktivitet festiv së bashku me fëmijët!

U kënaqëm që mund të sillnim pak gëzim dhe buzëqeshje për fëmijët e Qëndrës Kombëtare Tranzitore të Emergjencave përmes organizimit të këtij aktiviteti festiv 🥳 dhe shpërndarjes së disa dhuratave për fëmijët 🎁.

Falenderime stafit të QKTE, stafit dhe grupit të vullnetareve të IRCA për punën dhe përkushtimin 🙏!

Urojmë që atmosfera e festave, të nxisë sa më shumë harmoninë dhe solidarizimin midis njerezve🥰!