Home Uncategorized

Uncategorized

 INVITATION TO TENDER FOR PROVISION OF ACCOMODATION, REFRESHMENT, LUNCH, DINER, LOCAL TRANSPORT AND RENTING...

TO: Date: 25 July 2018 Our ref: __09/18___________ Dear Sirs, I am pleased to inform you that your firm is invited to take part in the single tender procedure for the above service contract. IRCA is implementing the project Supporting the Social Inclusion...

Thirrje për Mësues me Kohë të pjesëshme në Fier, Tiranë, Shkodër

  Projekti "Fuqizimi i vajzave dhe grave rome përmes arsimit:" Rruga për të aksesuar shërbimet sociale dhe për të marrë pjesë në jetën publike”. Pozicioni Mësues për ofrimin e kurseve  të shkrimit dhe leximit në gjuhën shqipe. Periudha kohore 8 muaj Bashkia Tiranë, Fier, Shkodër   Informacion i...

Thirrje për Mediatorë Zgjedhorë me Kohe të pjesëshme në Tiranë, Durres, Elbasan, Fier, Berat,...

Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri  (IRCA), kërkon të angazhojë për një periudhë 10 mujore, 8 mediatorë zgjedhorë nga Tirana, Durrësi, Elbasani, Fier, Berat, Korca, Gjirokastra dhe Lezha. Angazhimi do të jetë me kohë të pjesëshme dhe do të...

Kerkese per oferte: Transport pasagjerësh

KËRKESË PËR OFERTË Për pjesmarrje në proçedurën e tenderit te hapur “Kërkesë për ofertë” me objekt“Transport pasagjerësh”për organizatën jo-qeveritare “Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri”. Tiranë, më 03-10-2018- Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj në zarf të mbyllur me vulë...

Donate Now

Dhuro duke vendosur te dhenat e llogarise Bankare: Banka Kombetare Tregtare (BKT) Mbajtesi i Llogarise: INST OF ROMANI CULTURE IN ALBANIA Monedha: ALL Nr Llogarise: 402499248CLTJCLALLUS IBAN: AL7020511519499248CLTJCLALLU SWIFT Code: NCBAALTX Mbajtesi i Llogarise: INST OF ROMANI CULTURE IN ALBANIA Monedha: EURO Nr Llogarise: 402499248CLTJCFEURXJ IBAN: AL5320511519499248CLTJCFEURX SWIFT Code: NCBAALTX Mbajtesi...

Network & Donors

IRCA is part of different National and International networks as well as has excellent partnership created with state institutions at both local and central level such as Ministry of Social Welfare and Youth, Ministry of Education and Sports, Ministry...

Advocacy and Participation

During 8 years of Advocacy and Participation programs, IRCA achieved to build friendly, trusting relationships; to empower Roma in particular youth by equipping them with skills to speak up for themselves and to start to make choices in the...

MusiCapitol Radio

Gjatë muajit mars filloi nderitimi I studios muzikore për të mbështetur talentet rome dhe jo rome me qëllim promovimin e tyre. Të  rinjtë rom kan mundesi të aksesojnë dhe të zhvillojnë idet apo projektet e tyre në cdo fush...

IRCA Festivals

Promoting Roma Identity through Online Radio

On June 30, 2015 IRCA organized our final conference for the project “Promoting Roma Identity and Equal Access to Education through Online Radio and...

International Roma People Day

On April 8, the International Roma People Day, the Institute of Romani Culture in Albania with the support of the US Embassy in Tirana,...