Home News

News

Thirrje për mësues me kohë të pjesshme për aftësim bazë të gjuhës Shqipe

Terma Reference Projekti Qëllimi jemi Ne – Gratë Rome të Fuqizuara   Pozicioni Mësues për ofrimin e kurseve  të shkrimit dhe leximit në gjuhën shqipe.   Periudha kohore 8 muaj Bashkia Tiranë, Fier, Shkodër, Divjake(Grabian) dhe Durrës   Informacion i Përgjithshëm IRCA – INSTITUTI I KULTURËS ROME NË SHQIPËRI                  ...

CALL FOR CONSULTANCY SERVICE ON DEVELOPING A TAILORED CURRICULUM ON ADULT EDUCATION

Date of publication : 02 June 2021 Project The goal is us - Roma Women empowered Position Local Expert Time period 5 working days during June 2021 Application deadline June 10, 2021 Estimated start date As soon as possible  General information Established in 2011, The Institute for Romani...

Thirrje për Ekspert për hartim dhe finalizim të Planeve të Biznesit

TO: Date: 20 Mars 2020 Ref : __09/20___ Terma Reference Projekti Këshillim drejt Punësimit Pozicioni Expert për hartimin e planeve të Biznesit Periudha kohore 3 muaj Bashkia Tiranë, Fier , Shkodër , Lushnje , Berat Informacion i Përgjithshëm IRCA – INSTITUTI I KULTURËS ROME NË SHQIPËRI                        ...

IRCA Festivals

Promoting Roma Identity through Online Radio

On June 30, 2015 IRCA organized our final conference for the project “Promoting Roma Identity and Equal Access to Education through Online Radio and...

International Roma People Day

On April 8, the International Roma People Day, the Institute of Romani Culture in Albania with the support of the US Embassy in Tirana,...