Home Authors Posts by adminx

adminx

118 POSTS 0 COMMENTS

IRCA Festivals

Dita Ndërkombetare e Popullit Rom

Me rastin e 8 prillit, Ditës Ndërkombëtare të Popullit Rom, Instituti i Kulturës Rome në Shqiperi me mbështetjen e Ambasadës së SHBA-ve në Tiranë...

Promovimi i Identitetit Rom permes Radio-s në Internet

Më 30 qershor 2015, IRCA organizoi konferencën përmbyllëse për projektin "Promovimi i identitetit rom dhe aksesi i barabartë në arsim përmes radios në internet...