Kërkesë për ofertë: Blerje Karburanti – diesel

Kërkohet ofertë për pjesmarrje në proçedurën e tenderit te hapur “Kërkesë për ofertë” me objekt “Blerje Karburanti - diesel” për organizatën jo-qeveritare “Instituti i...

Shkarko MusiCapitol Radio per Android

Kërkesë për ofertë: Blerje Karburanti – diesel

Kërkohet ofertë për pjesmarrje në proçedurën e tenderit te hapur “Kërkesë për ofertë” me objekt “Blerje Karburanti - diesel” për organizatën jo-qeveritare “Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri”. Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj në zarf të mbyllur me...

SEMINAR – Qasjet dhe metodologjitë për arsimin joformal

20 të rinj Romë nga Shqipëria, Maqedonia dhe Bullgaria ishin pjesëmarrës për të rritur aftësitë e tyre në SEMINARIN - Qasjet dhe metodologjitë për arsimin joformal mbi aftësitë bazë dhe transversale për të rinjtë romë 15-17 maj 2018, Bullgari,...

Vizitë Studimore në Drejtorinë e Policisë Shkodër

Një vizitë studimore u organizua në ambjentet e Drejtorisë së Policisë Shkodër. Rreth 30 nxënës, prindër dhe mësues morën pjesë në këtë aktivitet i cili theksoi rëndësinë e bashkëpunimit Polici, Shkollë dhe Komunitet si dhe pati si synim të...

Dhuro Tani