Home Advokuesit e Rinj për Shërbime Publike Cilësore dhe Gjithëpërfshirëse Vizitë studimore në ambjentet e Bashkisë Divjakë

Vizitë studimore në ambjentet e Bashkisë Divjakë

IRCA Festivals

Promoting Roma Identity through Online Radio

On June 30, 2015 IRCA organized our final conference for the project “Promoting Roma Identity and Equal Access to Education through Online Radio and...

International Roma People Day

On April 8, the International Roma People Day, the Institute of Romani Culture in Albania with the support of the US Embassy in Tirana,...